NIŠTA SE JOŠ NE ZNA

Repeša na čekanju, Real još traži trenera

11.06.2011 u 18:03

Bionic
Reading

Premda su španjolski mediji u peta proglasili Jasmina Repešu novim trenerom košarkaša madridskog Reala, istina nije baš takva. Naime, gazda Reala Florentino Perez odlučio se na 'time out' kako bi još jednom sa suradnicima analizirao kandidate

Španjolski AS u petak ujutro objavio je priču da je hrvatski stručnjak Jasmin Repeša novi trener Real Madrida. Prema tom listu, Repeša bi sljedeće tri godine vodio 'kraljevski klub'. No, samo dan kasnije došla je potvrda iz Reala da je Repeša samo jedan od kandidata za njihovu klupu.

O čemu se radi? Prvi čovjek Reala Florentino Perez želi još jednom pregledati sve opcije i onda odlučiti jer ne želi ništa prepustiti slučaju. Novi trener morao bi zapravo garantirati nove trofeje.

Kao kandidati spominju se trener Siene Pianigiani, no teško da će on preseliti u Madrid što zbog velikog potraživanja, što zbog činjenice da je i talijanski izbornik. Tu je još i Joan Plaza koji je najveći konkurent hrvatskom treneru. Ipak, vijesti iz Španjolske govore da je Repeša najizgledniji kandidat, no dok ne dođe potvrda, ništa nećemo znati.