LUKA OSTAJE

Redknapp: Spursi sigurno neće prodati Modrića!

13.03.2009 u 11:27

Bionic
Reading

Nakon brojnih špekulacija o tome da bi Tottenham nakon samo jedne sezone mogao prodati Luku Modrića, javio se i trener Spursa Harry Redknapp koji je sve to demantirao i kazao da od prodaje nema ništa

U proteklih nekoliko mjeseci puno se pisalo o tome da su Juventus, ali i Inter zainteresirani za kupnju hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Engleski su mediji otišli tako daleko da su objavili priču kako u londonskom klubu nisu baš previše zadovoljni Modrićevim učinkom s obzirom na to da su za njega platili 20 milijuna eura. No, ispostavilo se da cijela ta priča s Otoka i ne drži vodu.

Trener Tottenhama Harry Redknapp u razgovoru za The Evening Standard rekao je da klub neće prodati svoje najbolje igrače, među kojima je i Luka Modrić.

'Imamo nekoliko jako dobrih igrača u momčadi, ali želim naglasiti da nećemo prodati naše najbolje igrače. Puno se priča o tome da bi jedan ili dva igrača mogla otići, no još jednom ponavljam, budite sigurni da najbolji igrači na ljeto neće napustiti klub. Zadržat ćemo ih i zato što predsjednik Daniel Levy želi da najbolji ostanu', kazao je Redknapp i tako valjda zaustavio priče o Luki Modriću i njegovom navodnom odlasku iz Tottenhama.