KAD OBOŽAVA LUKU

Redknapp: Ne dolazi u obzir trampa Modrić - Torres

15.01.2012 u 17:16

Bionic
Reading

U britanskim medijima pojavile su se glasine o mogućoj zamjeni nogometaša na relaciji Tottenham - Chelsea koja bi uključivala Fernanda Torresa i Luku Modrića

Menadžer Tottenhama Harry Redknapp je gostujući na Sky Sports Newsu upitan da prokomentira najnovija nagađanja kako Chelsea ipak još uvijek nije odustao od pokušaja dovođenja hrvatskog reprezentativca Luke Modrića, a najnovija ponuda bi navodno uključivala razmjenu Modrića za španjolskog napadača Fernanda Torresa.

'Još nisam čuo niti riječi po tom pitanju. Mislim da se Torres kao igrač pomalo diže i sve više podsjeća na svoje igre dok je bio član Liverpoola - on je igrač najviše klase i tu nema spora. Međutim, nema nikakve mogućnosti da dođe u Tottenham, niti da Modrića mijenjamo za Torresa', rezolutan je Redknapp.

Unatoč glasinama, u klubu s White Hart Lanea žele s Modrićem potpisati novi unosniji ugovor koji bi ga još duže vrijeme zadržao u redovima Spursa.

'Nisam siguran u kojoj su fazi pregovori o novom ugovoru, ali sam uvjeren da će naš predsjednik dogovoriti sve s Lukom Modrićem po pitanju njegovog dugoročnog ostanka u Tottenhamu', zaključio je priču na tu temu menadžer Spursa, te izvijestio o mogućem novom pojačanju.

'Putujem u Francusku na utakmicu Marseilleja i Lillea kako bih uživo pogledao Loica Remyja kojeg već dulje vrijeme pratimo. Taj igrač Marseilla je u našem fokusu već godinu i pol dana', rekao je Redknapp.