OLAKŠANJE U TOTTENHAMU

Redknapp: Modrić ostaje pod svaku cijenu

02.05.2011 u 09:16

Bionic
Reading

Trener Tottenhama je obećao navijačima da će najveće zvijezde kluba kao što su Modrić i Bale sigurno ostati na White Hart Laneu bez obzira u kojem će natjecanju klub igrati sljedeće sezone

Tri kola prije kraja Premiershipa Tottenhamu opasno visi nastup u Ligi prvaka za sljedeću godinu. Trenutno drže šesto mjesto i morat će se do kraja prvenstva dobro pomučiti da osiguraju kvalifikacije za najelitnije nogometno klupsko natjecanje.

No, bez obzira na ishod na kraju sezone, trener Redknapp uvjerava navijače da će najbolji igrači, kao što su Modrić ili Bale, sigurno ostati u klubu i u narednoj sezoni.

Na radaru drugih klubova su već odavno Luka Modrić, Gareth Bale i Rafael van der Vaart. Puno se pisalo kako bi upravo oni mogli prvi napustiti White Hart Lane, no trener 'spursa' Harry Redknapp je odbacio takvu mogućnost.

'Mrzim kad ljudi kažu da ćemo ukoliko ne uđemo u Ligu prvaka prodati Modrića ili Balea. To nije put naprijed, već onaj kojim mi napredujemo, a to znači – idemo dovesti još jednog ili dva kvalitetna igrača da ponovno zaigramo u Ligi prvaka. Gareth i Luka su u Tottenham došli kada nismo igrali u Ligi prvaka jer su znali da smo dobra momčad. No isto tako moramo im pokazati da smo ozbiljni, što znači dovesti još kvalitetnih pojačanja', kazao je Redknapp i naglasio da će se uskoro sastati s predsjednikom kluba Danielom Levyjem kako bi dogovorili koliko će novca potrošiti u ljetnom prijelaznom roku.