POČINJE LOV

Redknapp: Istina je, Modrić bi mogao otići

29.04.2012 u 10:22

Bionic
Reading

Iako je još do neki dan tvrdio kako Luka Modrić ostaje na White Hart Laneu, trener Tottenhama Harry Redknapp iznenadio je sve. Trener 'spursa' okrenuo je ploču i sada više nije siguran u svoje riječi

Prošlog ljeta Luka Modrić bio je razlog 'ratovanja' Chelseaja i Tottenhama. Klub sa Stamford Bridgea želio ga je dovesti po svaku cijenu, a 'spursi' se pak nisu htjeli odreći svog najboljeg igrača.

Nakon sage i natezanja koje je trajalo cijelo prošlo ljeto hrvatski je reprezentativac na kraju ostao na White Hart Laneu. Nudili su mu čelnici kluba novi bogatiji ugovor, no Modrić nije želio potpisati dokle god ne dobije garancije kako Harry Redknapp neće napustiti klub i preuzeti englesku reprezentaciju.

Spekulacije engleskih novinara kako će Modrić napustiti Tottenham svaki put je opovrgavao Redknapp tvrdeći kako nema šanse da klub ostane bez svog dragulja. No sada je trener 'spursa' promijenio mišljenje.

'Prošlog ljeta nam je bilo važno zadržati Modrića, no ne vjerujem da ćemo ovog ljeta uspjeti tako nešto sa Garethom Baleom. Što se tiče Luke, s njim je drukčija. Ja ne znam što bi on, no lagao bih kad bih rekao kako će sigurno ostati. Voljeli bismo misliti kako će Luka ostati, no nikad se ne zna. Ne znam, znam samo da ne bi htio da Bale odluči otići', iskren je bio Redknapp koji je tako otvorio vrata lovu na najboljeg hrvatskog nogometaša.