POBJEDA U DRUGOM PLANU

Red Bullu prijeti raspad, Horner dobio ultimatum, oglasio se i otac Maxa Verstappena

04.03.2024 u 08:32

Bionic
Reading

Počela je sezona Formule 1 u kojoj ćemo opet gledati dominaciju bolida Red Bulla, ali ova momčad je u središtu pozornosti zbog seks skandala

Podsjećamo, aktualni prvak Max Verstappen pobjednik je VN Bahraina, a odmah iza njega je bio kolega iz Red Bulla Sergio Perez. No svijet Formule 1 ne priča previše o utrci nego o skandalu u koji je upleten šef Christian Horner.

On je optužen od strane jedne zaposlenice za nedolično ponašanje, u internoj istrazi oslobođen je te je nastavio s radom, ali uskoro su procurile poruke koje pokazuju da je bilo 'nečega' što je potreslo suprugu Geri Halliwell, bivšu članicu grupe Spice Girls, koja mu je bezuvjetno vjerovala.

Opravdano bijesna postavila je ultimatum, zahtijeva od supruga da prekine kontakt s kolegicom koja ga je optužila, odnosno da se njihova suradnja u Red Bulu smanji na najmanju moguću razinu, ali to je nemoguće s obzirom na prirodu njihovog posla.

U međuvremenu, napetosti su porasle nakon što je otac najboljeg vozača Maxa Verstappena upozorio da će momčad 'eksplodirati' u negativnom smislu ako Horner ostane na svojoj funkciji u Red Bulu.