ISKRENE RIJEČI

Red Bullov vozač Sergio Perez progovorio o tamnoj strani Formule 1: Bili su ljubomorni, ali Max Verstappen…

24.07.2022 u 14:38

Bionic
Reading

Red Bullov vozač Sergio Perez otkrio je da su neki od njegovih bivših momčadskih kolega bili ljubomorni, ali da to nije slučaj s Maxom Verstappenom

Perez je veteran Formule 1 u kojoj je debitirao 2011. godine, a desetljeće kasnije prvi je put izašao na stazu kao dio Red Bullove momčadi.

Tijekom tog putovanja Perez je imao mnogo timskih kolega (Button, Hulkenberg, Ocon, Russell, Latifi, Stroll…), a sada je s njime u Red Bullu Verstappen. Meksikanac od Nizozemca osjeća potporu za sve što postigne, a tako nije bilo u prošlosti.

'Mislim da sam ponekad u prošlosti osjećao ljubomoru od momčadskih kolega. Očito je da želiš pobijediti, ali kada tip pokraj tebe pobijedi, moraš odati priznanje, on je bio bolji, on je pobijedio i to moraš prihvatiti i također se osjećati ponosnim na ono što je učinio, tip pored vas', pričao je Perez te je dodao:

  • +7
Formula 1, kvalifikacije VN Francuske, 2022. Izvor: EPA / Autor: SEBASTIEN NOGIER

'Mislim da malo ljudi to može podnijeti, ali mislim da kod nas, kada ja pobjeđujem, kada Max pobjeđuje, uvijek postoji osjećaj da smo ponosni jedno na drugo i mislim da je to nešto dobro u nama.'

Inače, i Verstappen je nedavno priznao da je njegov odnos s Perezom kao timskim kolegom najbolji koji je do sada iskusio u Formuli 1.