jovićeve slatke brige

Rebić više nije najtraženiji u momčadi: Real i Barca zaratili zbog suigrača

12.02.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Njemački mediji tvrde kako Real Madrid pokušava preoteti Luku Jovića Barceloni koja navodno već ima potpisan preugovor s napadačem Eintrachta iz Frankfurta...

Srpski 21-godišnji ofenzivac najugodnije je iznenađenje ove sezone Bundeslige. Uspio je zasjeniti uglednijeg suigrača u napadu Antu Rebića i utrpati već 14 pogodaka u njemačkom prvenstvu pa se može reći da je najzaslužniji što je Eintracht u borbi za plasman u Ligu prvaka, a sjajno zasad gura i u Europskoj ligi u kojoj je zabilježio šest čistih pobjeda u opasnoj grupi s Lazijom, Apollonom i Marseilleom.

Bundesliga, Eintracht - Freibrug Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Jović je zbog svoje mladosti i talenta iznimno tražen u posljednje vrijeme, a Frankfurter Allgemeine tvrdi da je već potpisao predugovor s Barcelonom i dolazi na Camp Nou sljedećeg ljeta.

No, dnevnik Bild otkriva kako se u cijelu priču uključio Real Madrid koji Eintrachtu nudi 45 milijuna eura i tako pokušava preoteti ljutitom rivalu veliku nadu srpskog nogometa.

Na neki način to je odmazda Kataloncima nakon što je njihov predsjednik Josep Maria Bartomeu najavljivao kako bi Barcelona mogla pokušati dovesti nezadovoljnog Isca izravno iz madridske svlačionice, što se nije dogodilo još od Luisa Enriquea i 1996. godine.

U svakom slučaju, pred Jovićem je slatka briga, izbor između dva najpopularnija nogometna kolektiva svijeta. Nešto što za par godina Igor Štimac prognozira i našem Nikoli Vlašiću...