dosta mu je intera

Je li moguće da će Perišić karijeru nastaviti u ovom engleskom klubu?

12.02.2019 u 16:29

Bionic
Reading

Nakon što je propao transfer u Arsenal ove zime, talijanski mediji tvrde kako je Ivan Perišić odlučio sljedećeg ljeta preći u redove ljutitog londonskog rivala Tottenhama...

Hrvatskom 30-godišnjem krilnom napadaču nakon četiri godine provedene u Interu polako je dosta talijanskom nogometa i već neko vrijeme pokušava otići iz Milana i karijeru nastaviti u Engleskoj.

  • +7
Ivan Perišić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Manchester United i Arsenal su bili blizu da ga dovedu u svoje redove u zadnjih par prijelaznih rokova, no nešto je zapelo oko odštete Talijanima pa je Ivan i dalje u Interu, no dnevnik Tuttosport vjeruje da neće biti još dugo.

Naime, Perišić možda nije uspio otići u redove 'topnika' ove zime, ali trebao bi zaigrati za londonski klub još ove kalendarske godine. Navodno se radi o ljutitom sjevernolondonskom rivalu Arsenala, Tottenhamu koji ga namjerava kupiti uoči sljedeće sezone.

Momčad Mauricija Pochettina nije mnogo kupovala ni prodavala u posljednje vrijeme, no to bi se moglo promijeniti tijekom ljeta, a Perišić bi bio dobro ofenzivno pojačanje u pohodu na titulu u Premiershipu na koju klub čeka već pola stoljeća.

Perišić bi time napokon ispunio svoju želju igranja na Otoku, a vjerojatno napravio i kvalitativni iskorak što bi bila dobra vijest za Dalića uoči Eura 2020. godine...