RAMOS TVRDI

Realovi su igrači bolji od Messija i Neymara!

10.08.2013 u 15:06

Bionic
Reading

Španjolski nogometni reprezentativac iz Realovih redova Sergio Ramos vjeruje kako su njegovi klupski suigrači ujedno i najbolji s kojima se može igrati

Tako je Ramos jasno dao do znanja kako bi radije igrao uz bok Cristiana Ronalda i Mesuta Özila nego uz Barcelonine zvijezde Lionela Messija i Neymara.

'Neymar i Messi? Preferiram Cristiana, Özila i Isca, moje suigrače ovdje u Realu. Nitko ne može osporiti da su Messi i Neymar sjajni igrači, ali ja jednostavno preferiram igrače koji su u našoj momčadi', rekao je Ramos za ESPN.

Ususret novoj sezoni Ramos želi iza sebe ostaviti razočaranja iz prošle sezone kada je Real ostao bez trofeja pod vodstvom Josea Mourinha.

'Ovo je početak nove ere s novim trenerom i novim pojačanjima zbog kojih smo svi uzbuđeni i nadamo se uspjehu. Prošle sezone nismo uspjeli ponoviti uspjeh iz prošlih godina, ali moramo gledati pozitivnu stranu. Nisam zlopamtilo. Sjećam se samo svih stvari koje sam naučio iz perioda koji je sada gotov. Nogomet ide dalje i moramo nastaviti sazrijevati, razvijati se i biti ambiciozni kako bismo osvojili nove trofeje'.