brazilac želja pereza

Realova senzacionalna ponuda za Neymara koju PSG neće moći odbiti?

20.06.2019 u 09:29

Bionic
Reading

Već neko vrijeme piše se kako će Brazilac Neymar, koji se trenutno oporavlja od ozljede, ali i hoda po sudovima zbog optužbe o navodnom silovanju, napustiti PSG

U ljeto 2017. godine, Neymar je iz Barcelone preselio u PSG za vrtoglavih 222 milijuna eura, što je i dalje najskuplji transfer u povijesti nogometa.

No, brazilska zvijezda s klubom bogatih arapskih vlasnika nije napravila veći europski iskorak, a što je još važnije u te dvije sezone propustila je i najvažnije utakmice, baš zbog ozljeda.

Neymar je u nekoliko navrata požalio što je uopće napuštao Barcelonu i zakotrljala se priča o njegovom povratku u Španjolsku.

  • +2
Neymar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Međutim, iako se prethodnih dana sugeriralo kako je Barcelona novi klub Neymara, ovog četvrtka španjolski Mundo Deportivo piše kako je Florentino Perez poslao ponudu u PSG, vrijednu 130 milijuna eura, plus jedan od dvojice igrača - Gareth Bale ili James Rodriguez.

Doduše, neki dan se pisalo i kako je James Rodriguez na korak do odlaska u Napli, ali očito Real još uvijek nije otklonio dileme kamo će poslati Kolumbijca, pa ga je zato i ponudio PSG-u.

Le Parisien je u srijedu otkrio kako PSG traži čak 300 milijuna eura za svog igrača, ali mnogi smatraju kako taj iznos nikada neće dobiti te se ova ponuda Reala, u protuvijednosti od nekih 200 - 220 milijuna eura smatra vrlo realnom i izdašnom.

Inače, Brazilac je bio velika želje predsjednika Kraljeva Florentina Pereza i 2013. godine kada je dolazio iz Santosa u Europu, ali tada ga je Barcelona Realu uzela ispred nosa.