SVI ŽELE U HRVATSKU

Real u Zagreb šalje elitnu žensku selekciju

26.08.2011 u 19:53

Bionic
Reading

Ulaznice za Dinamovu utakmicu s Realom ipak će biti skuplje nego za dvoboje s Lyonom i Ajaxom

To je, uostalom, i logično, tako će postupiti i Francuzi i Nizozemci, gostovanje madridskog kluba jedinstvena je prilika za zaradu. Uostalom, Ajax je za utakmicu s Dinamom odredio cijenu ulaznica od 61 euro, dok će za Real cijena biti 98 eura! U Madridu će gostovanje Dinama stajati između 77 i 179 eura. Iako u Maksimiru još nisu odredili cjenik, logično je očekivati da će najskuplja ulaznica, za tribinu zapad dolje, stajati nešto više od 50 eura. To je bio jedan od zaključaka sa sastanka predstavnika Dinama, Reala, Lyona i Ajaxa u Monte Carlu u petak ujutro.

'Ulaznice za gostovanja moći će se kupiti isključivo sustavom vaučera, samo u našem klubu. Dakle, navijač će kod nas kupiti vaučer i s njime će podignuti ulaznicu u Madridu, Amsterdamu ili Lyonu. Inače, već sad znamo da će ulaznica za naše navijače za utakmicu u Lyonu stajati 30 eura, a one skuplje bit će po 40 eura', kaže glavni direktor Dinama Damir Vrbanović.

Predstavnik Reala bio je član klupske uprave, legendarni golgeter madridskog kluba Emilio Butragueno, koji je Vrbanoviću rekao:

'Zagreb je krasan grad i imat ćemo velik problem u organizaciji putovanja jer supruge naših članova žele u Zagreb! U našoj će delegaciji biti 30 ljudi i svi dolaze sa suprugama', rekao je Butragueno.