NOVA ERA GALACTICOSA

Real sprema 270 milijuna eura za pojačanja

26.03.2009 u 10:03

Bionic
Reading

Ako Florentino Perez i dalje bude obnašao funkciju predsjednika madridskog Reala, 'kraljevi' bi u ljeto mogli imati oko 270 milijuna eura za pojačanja, a na klupi bi trebao sjediti Carlo Ancelotti

Španjolsko prvenstvo tek ulazi u završnicu, a španjolski i talijanski mediji već su se raspisali o izgledu Reala za sezonu 2009/10. Predsjednik Florentino Perez potvrdio je da se našao s Carlom Ancelottijem u Genovi, a strani izvjestitelji pišu kako je šef 'kraljeva' ponudio sadašnjem treneru Milana trogodišnji ugovor i četiri milijuna eura po godini te bonuse za trofeje.

No osim o promjeni na klupi, Talijani i Španjolci pišu i o potpunom redizajnu momčadi. Ako Perez zadrži vlast u klubu, navodno je obećao da će osigurati oko 270 milijuna eura za pojačanja.

Neimenovani izvori koji su bliski aktualnom španjolskom prvaku tvrde da je Perez s Ancelottijem razgovarao o novim licima na Santiago Bernabeu te da su se spominjala imena Kake (Milan), Gerrarda i Xabi Alonsa (oba Liverpool), C. Ronalda (Manchester U.) i Benzeme (Lyon).

Izgleda da se u Madridu gradi nova era 'galacticosa', nakon prve u kojoj su igrali Zidane, Figo, Ronaldo i Beckham.