SAD ILI NIKAD

Real poslao zadnju ponudu za Modrića

08.08.2012 u 13:08

Bionic
Reading

Florentino Perez, predsjednik Real Madrida, poslao je Tottenhamu svoju zadnju ponudu za transfer Luke Modrića u 'kraljevski klub' i nudi 30 milijuna funti i ni centa više, piše Daily Mirror

U pitanju je tek nešto veći iznos od inicijalne ponude madridskog kluba, koja je iznosila 35 milijuna eura, odnosno 27,7 milijuna funti. No, Tottenham traži puno više, 40 milijuna funti i stoji iza tog zahtjeva.

Daily Mirror piše kako je Jose Mourinho, trener Real Madrida, intervenirao i direktno se obratio predsjedniku Tottenhama Danielu Levyju kako bi pokušao tu priču privesti kraju. No, Tottenham ne želi odstupiti, čime Levy potvrđuje reputaciju jednog od najtežih pregovarača kada su transferi u pitanju.

Tvrdnje iz Modrićevog tabora, kako je hrvatski reprezentativac prošlog ljeta, kada nije bio realiziran njegov transfer u Chelsea, dobio jamstvo od Levyja da će ovog ljeta moći napustiti White Hart Lane i otići u veći klub, potvrdio je nedavno i bivši menadžer 'spursa' Harry Redknapp.

No, u Tottenhamu se pravdaju da su Modrića voljni pustiti samo u slučaju dovoljno vrijedne ponude prema njihovoj procjeni. Očito da Realova još uvijek nije ni blizu.