SVATKO GA ŽELI

Real nije odustao, a u cijelu priču uplela se Barca; ako se transfer ostvari, pada svjetski rekord

13.09.2019 u 20:51

Bionic
Reading

Ljetni prijelazni rok je završio, ali nogometni velikani nisu odustali od budućeg najboljeg nogmetaša svijeta Kyliana Mbappea (20)

Specijalizirani portal za transfere transfermarkt procijenio je francuskog napadača na 200 milijuna eura, Mbappe je vezan s PSG-om do ljeta 2022., ali postoje klubovi koji bi ga usprkos tim preprekama rado vidjeli u svojoj svlačionici.

Jedan od najupornijih je Real Madrid za kojeg španjolski mediji pišu da nije odustao i da je pripremio ponudu već u zimskom prijelaznom roku.

Nije poznato koliko su 'kraljevi' spremni baciti na stol, ali jasno je svima da za igrača za kojeg smatraju da će u budućnosti biti nabolji na svijetu, treba izdvojiti rekordan iznos.

Ranije se spominjalo čak 300 milijuna eura što je nevjerojatna cifra, čak 78 milijuna eura više od onoga što je PSG isplatio Barceloni za dovođenje Nemyara (222 milijuna eura).

  • +8
Francuski napadač Kylian Mbappe Izvor: EPA / Autor: SEDAT SUNA

Kad smo već kod katalonskog kluba, spominje se da je i on zainteresiran za Mbappea pa je jasno da će u pariškom klubu biti na velikim mukama da zadrže svoju zvijezdu kojoj trenutačno isplaćuju 18 milijuna eura po sezoni.