NEŠTO VEĆ DUGO NE ŠTIMA

Real Madridu se ovo u Uefinim natjecanjima po prvi puta dogodilo; treneru Zidaneu se loše piše...

02.10.2019 u 21:55

Bionic
Reading

Pod vodstvom Zinedinea Zidanea Real je napravio sjajna ostvarenja u Ligi prvaka koja će biti nemoguće srušiti, ali njegovim povratkom na klupu 'kraljevskog kluba' počeli su se događati i negativni rekordi

Real je na Bernabeu odigrao 2:2 sa Bruggeom, a to je bila treća europska domaća utakmica u nizu da je španjolski sastav primio najmanje dva gola što mu se dogodilo prvi puta u povijesti. Da, nikada u prošlosti Realova obrana nije bila tako dugo šuplja u Uefinim natjecanjima na Santiago Bernabeu.

Zidane više nije tako omiljen i sve je više onih koji traže promjene u svlačionici odnosno njegov odlazak. Isto tako mnogo je navijača koji plaču za Cristianom Ronaldom i njegovim golovima i smatraju njegovu prodaju velikim kiksom uprave.

Hoće li se uprava kluba odlučiti na smjenu francuskog stručnjaka pokazat će bliska budućnost, ali jasno je da puno toga ne štima u kraljevskom klubu. Jedostavno to nije to, a čak ni pojedinačna postignuća kao ovo zadnje braniča Sergija Ramosa ne mogu sakriti sve probleme u zadnjoj liniji.

Podsjećamo, Tottenham je poveo u 12. minuti preko Sona, a Bayern je do kraja prvog dijela golovima Kimmicha (15) i Lewandowskog (45) uspio preokrenuti rezultat. No, ono najbolje tek je slijedilo. Gnabry je bio nezaustavljiv i sa četiri gola (53, 55, 83, 88) aktualnom europskom doprvaku podario jedan od najuvjerljivijih poraza u europskim natjecanjima.

Robert Lewandowski je u 87. minuti svojim drugim pogotkom upotpunio 'sedmicu' momčadi pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika Nike Kovača, dok je Harry Kane u 62. minuti iz kaznenog udarca smanjio na 2:4, kad se još činilo da se Spursi mogu vratiti u utakmicu.

  • +9
Real Madrid - Club Brugge, 2. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin