VRUĆE NA SAN SIRU

Real Madrid spreman Milanu zadati bolan udarac; utjeha 'rossonerima' bi mogao biti veličanstveni Ibra

Bionic
Reading

U Milanu nikada nije dosadno, uz posrnulog talijanskog velikana stalno se vežu neki transferi. Ovoga puta se spominje da bi im Real mogao preoteti veznjaka Susa, ali se i piše da bi se Zlatan Ibrahimović mogao vratiti na San Siro

Vodstvo europskog nogometnog velikana Real Madrida pokazalo je veliki interes za veznjaka Milana Jesusa Joaquina Fernandeza Saenza de la Torrea, poznatijeg kao Suso (24). Mladi Španjolac igra sjajno u dresu 'Rossonera' i ove sezone je postigao četiri gola uz šest asistencija.

Suso u svom ugovoru ima klauzulu po kojoj može napustiti klub za 38 milijuna eura, što 'Kraljevskom klubu' neće predstavljati veći financijski izazov. Prema pisanju talijanskih novima veliki interes za njegove usluge pokazao je i Chelsea, no Suso želi karijeru nastaviti na Santiago Bernabeu.

Suso je stigao u Milan 2015. godine iz Liverpoola za svega tri milijuna eura. Karijeru je počeo u Cadizu, a igrao je i za Almeriju. Igrao je za sve uzraste španjolske reprezentacije, a u dresu A vrste upisao je dva nastupa.

Španjolski nogometaš Suso Izvor: Društvene mreže

Što se tiče informacije oko Zlatana Ibrahimovića (37), švedski napadač nije sretan u MLS-u i radio bi se vratio u Europu, a 'rossoneri' ga čekaju raširenih ruku. Ni Šveđanin nije imun na zov sa San Sira te traži način kako da napusti LA Galaxy.

Ibrahimović je u Milanu igrao dvije sezone 2010/11. i 2011/12., prije odlaska u PSG te je u 'crvenocrnom' dresu upisao 85 nastupa i zabo 56 golova. Bio je najzaslužniji za Milanovo osvajanje prvenstva 2011., a to je bilo i zadnji puta kada su 'rossoneri' bili pobjednici Serie A.

  • +3
Montreal Impact i LA Galaxy, Zlatan Ibrahimović, 2018. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia