psg pred zidom

Real Madrid 'podebljao' ponudu za Kyliana Mbappea i postavio ultimatum: Prihvatite ili ga uzimamo besplatno!

28.08.2021 u 13:23

Bionic
Reading

Trakavica oko odlaska Kyliana Mbappea iz PSG-a u madridski Real u ponedjeljak će dobiti konačno rješenje. Francuzi su prvu ponudu od 160 milijuna eura odbili, ali Real je odmah poslao novu uz vrlo jasno upozorenje čelnicima kluba s Parka prinčeva. Nakon ovoga PSG jednostavno nema izbora...

Neki će reći da je gotovo iako još ništa službeno nije dogovoreno. Ali, Kylian Mbappe će sigurno završiti u Real Madridu, ovog ljeta ili najkasnije sljedećeg.

Nakon što su čelnici PSG-a odbili prvu Realovu ponudu od 160 milijuna eura plus određeni bonusi, iz Madrida je ekspresno stigao odgovor. 'Kraljevi' su povisili odštetu na 180 milijuna eura, a uz nju je stigao znakoviti ultimatum koji više zvuči kao prijetnja.

Iz Madrida su jasno i glasno poručili da se više ne namjeravaju natezati, nude 180 milijuna eura i to je to. A PSG za konačnu odluku ima vremena do ponedjeljka u podne! Ni minute više.

  • +5
PSG - Strasbourg, Le Championat, 2021/22. Izvor: EPA / Autor: Christophe Petit Tesson

Parižani su se tako našli pred zidom, imaju dva rješenja - prihvatiti ponudu os 180 milijuna eura i odmah prodati Mbappea Realu ili svog napadača zadržati još ovu sezonu, nakon koje postaje slobodan igrač te bez odštete može otići! A on je već odlučio da se neće zadržavati na Parku prinčeva!

Čini se kako čelnicima PSG-a ne preostaje ništa drugo nego prihvatiti tih 180 milijuna eura i oprostiti se od Mbappea. Nije to loša zarada iako Mbappe vrijedi puno više. Ali, bolje išta nego ništa. Jer već sljedećeg ljeta Mbappe bi otišao u Real besplatno...