ubojiti napadač

Real Madrid 'krade' Niki Kovaču jednog od najboljih igrača: 'Kraljevi' pripremili 80 milijuna eura za novog 'Galacticosa'

17.10.2019 u 10:20

Bionic
Reading

Real Madrid želi dovesti Sergea Gnabryja iz Bayerna

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez ne prestaje tražiti nova pojačanja za 'kraljevski' klub, a posebno se želi pojačati u napadačkom dijelu momčadi. Gareth Bale je na izlaznim vratima, Eden Hazard još uvijek nije na 100 posto, a Vinicius Junior i Lucas Vazquez nisu još na toj razini da preuzmu važniju ulogu.

Isco i Brahim Diaz također nisu na razini, a kao i Bale i oni su na izlaznim vratima. Čeka se oporavak Marca Asensija i uigravanje mladih Rodryga Goesa i Takefusa Kube, ali za to će trebati još neko vrijeme. Zato Real konstantno traži nova rješenja, a jedno ime posebno im je zapelo za oko.

Serge Gnabry iz Bayerna nametnuo se kao idealno rješenje. Ima tek 24 godine, a već sada je jako važna karika Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije. Ove sezone je kod Nike Kovača upisao devet nastupa i zabio pet golova, te upisao četiri asistencije.

Real Madrid će Bayernu ponuditi 80 milijuna eura i u klubu vjeruju kako bi to moglo biti dovoljno da se ovaj transfer i realizira. Real bi u Gnabryju mogao dobiti veliko pojačanje, a on je još mlad i može predstavljati rješenje za budućnost.