glasine u španjolskoj

Real ipak spreman pod jednim uvjetom dati Luku Modrića Interu?

19.10.2018 u 21:12

Bionic
Reading

Španjolski Diario Gol tvrdi kako je Real Madrid spreman Interu dati Luku Modrića i 40 milijuna eura, ako zauzvrat dobije argentinskog napadača Maura Icardija...

Sapunica o prelasku našeg 33-godišnjeg reprezentativcu u Seriju A trajala je tijekom ljeta, a ne prestaje niti nakon zatvaranja prijelaznog roka.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Luka Modrić velika je želja Intera, no Real se nije htio samo tako odreći najboljeg nogometaša svijeta po izboru Fife i Uefe, iste godine u kojoj je izgubio Cristiana Ronalda.

Ipak, španjolski Diario Gol tvrdi da bi moglo biti drukčije u 2019. godini te da je madridski klub sprema uz Modrića pokloniti Interu i 40 dodatnih milijuna eura. Pod jednim uvjetom: da zauzvrat dobije cijenjenog 25-godišnjeg argentinskog napadača Maura Icardija.

Real je u napadačkoj krizi i već dugo nije zabio pogodak pa ne čude ovakve glasine, a svakako će mu biti prioritet u sljedeća dva prijelazna roka pronaći ofenzivce koji će probuditi momčad. S obzirom da će Luka u 2019. godini napuniti 34 godine, ne bi bilo iznenađenje da upravo s njim 'kraljevski klub' pokuša trgovati...