NEMORALNA PONUDA

Real i Barcelona krenuli su u lov na istu zvijezdu, a madridski velikan spreman je isplatiti najveću odštetu u povijesti 'kraljevskog kluba'

28.03.2022 u 17:37

Bionic
Reading

Real Madrid i Barcelona u lovu su na istog igrača – lijevog beka Arsenala Kierana Tierneyja (24), ali ni londonski klub ga ne želi prodati osim ako ne dođe ponuda koja se ne može i ne smije odbiti

Škot je u Arsenal stigao iz Celtica u ljeto 2019. za 27 milijuna eura, a sadašnji ugovor ga uz 'Topnike' veže sve do lipnja 2026. Dolazak Tierneyja pokazao se kao dobar potez uprave londonskog kluba, a obožava ga i trener Mikel Arteta koji bi mu na početku sljedeće sezone lako mogao dati i kapetansku zraku.

No dobre igre lijevog beka privukle su pozornost i drugih nogometnih velikana, a među njima su Real Madrid i Barcelona. Da, oba španjolska diva zagrizla su za Tierneyja te su tako stavila na muke čelnike Arsenala.

Londonski klub bi na ljeto mogao izgubiti nekoliko važnih igrača pa će 'Topnici' svim silama pokušati zadržati svojeg Škota. No pitanje je hoće li ostati imuni na ponude Reala i Barcelone, prije svega madridskog kluba, koji je navodno spreman isplatiti odštetu od čak 60 milijuna eura što bi zadovoljilo Engleze.

Bila bi to rekordna odšteta koju je Real isplatio za igrača koji igra na poziciji lijevog beka, a isti tako ni Barcelona nikada nije isplatila takav iznos za nogometaša iz zadnje linije.