SLUČAJ 'SMETLIŠTE'

Reakcije Dinama i Šimića zbog odbačene slike

11.09.2015 u 15:24

Bionic
Reading

Nakon što smo objavili fotografiju na kojoj je portret legendarnog igrača Dinama Darija Šimića odbačen na smetlištu ispod južne tribine, reagirale su i obje strane

'Da, renoviramo sve prostorije u blizini klupskog hotela i mijenjamo sve slike koje su krasile zidove', rekla je u telefonskom razgovoru glasnogovornica GNK Dinama Sandra Špičić dodavši kako nije korektno što je takva vijest uz komentar novinara, koji je osobno fotografirao sporno smetlište, u takvom kontekstu objavljena na našem portalu.

Potom se javio i Dario Šimić, jedan od četvorice bivših kapetana koji su prošle godine skupljali potpise u želji provođenja demokratskih izbora u klubu po načelu jedan član, jedan glas.

'Ne vjerujem da je to napravljeno namjerno, ali ako jest, onda zbilja ne bih znao što bih rekao. Bivše igrače treba poštovati jer i to je dokaz veličine kluba. Iskreno, proteklih godina u klub nisam dolazio, pa ni ne znam koje su slike bili izvješene', rekao je za tportal.hr Dario Šimić.

Podsjetimo, Šimićev portret jedini je bio odbačen i svakome vidljiv među otpadom ispod južne tribine. Iako su iz Dinama odmah reagirali nazvavši ovo 'senzacionalističkim novinarstvom u borbi za klikove', svima koji su se tog dana zatekli ispod južne tribine nije bilo ugodno vidjeti fotografiju legende kluba na smetlištu.

Ponavljamo, čak i ako nije bilo namjere, kako tvrde iz Dinama, ovakvo što ne smije se ponoviti, jer kako i sam Šimić kaže - 'bivše igrače treba poštovati jer i to je dokaz veličine kluba'.