teško mu je

Reakcija Darija Šarića nakon poraza od Rusije sve je neugodno iznenadila

11.09.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Poraz 101:78 u osmini finala EP-a od Rusije svima je teško pao. No, čini se kako je ispadanje najteže prihvatio 23-godišnji Dario Šarić kojeg su razljutila pitanja o njegovoj lošoj partiji u toj odlučujućoj utakmici...

'Ne znam što bih rekao. Dogodi nam se neka Češka, sad Rusija... Očigledno je da nemamo kvalitetu, stvorila se neka priča oko nas da nešto možemo, a očito je da ništa ne možemo... Tako je to', pričao je Dario Šarić nakon poraza. Odigrao je utakmicu za zaborav (šut iz igre 3-14):

'Nije meni ništa bilo... Očigledno je da se nije razigrao niti jedan od nas. Osim Bojana Bogdanovića koji uvijek daje svoje, igra dobro. Očito da nitko od nas nije uhvatio formu, ritam utakmica, stvarno ne znam. Izgledali smo loše. Da nam se barem ovo dogodilo u grupi. Ali sad idemo doma, uvijek nekako podbacimo u ovim utakmicama, osmina finala.'

Prvo poluvrijeme utakmice s Rusima Dario Šarić najradije bi zaboravio. Bez koša, bez skoka... Tada smo se još nekako rezultatski i držali, no nedostajao je, na obje strane terena. Umjesto da s Bojanom Bogdanovićem nosi našu igru, on je jednostavno - nestao.

  • +29
Eurobasket: Hrvatska - Rusija, osmina finala Izvor: Licencirane fotografije / Autor: FIBA

'Ne znam zašto to pitanje. Nije uobičajeno, je l'? Dao sam sve od sebe, borio sam se. Tako je to, nekad uhvatiš, nekad ne. Nije prvi put da mi se to desilo', rekao je Dario kojeg je naljutila poveznica s utakmicom četvrtfinala Olimpijskih igara protiv Srbije:

'Ne znam! Mislim da sam odigrao korektnu utakmicu... Ali ako je to vaše mišljenje. Ja mislim da to nije tako! I neću više odgovarati na pitanja', kazao je Šarić i ljutito odjurio u svlačionicu.

Autor: youtube