ODLAZI U GETAFE?

Razočaranje godine: Realovo 'čudo od djeteta' nije pokazalo ništa!

26.12.2015 u 11:11

Bionic
Reading

Nakon blijede polusezone u redovima Zidaneove B momčadi Reala, Martin Odegaard trebao bi ipak dobiti priliku zaigrati prvoligaški nogomet u redovima Getafea. No, hoće li se uspjeti snaći?

Norveški 17-godišnjak doveden je prije godinu i pol u Madrid kao najveći europski nogometni talent, no euforija oko tinejdžera s vremenom je splasnula. Dobio je jedan nastup u seniorskoj momčadi Reala i to je bilo sve. U dvije sezone u redovima B momčadi koju vodi Zinedine Zidane također nije pokazao puno. Ove jeseni odigrao je ovaj veznjak 15 utakmica, a u više od pola njih je zamijenjen. Nije zabio niti jedan pogodak.

Prema pisanju dnevnika AS, Real ne odustaje od mladog talenta iako definitivno još nije zablistao. Trebao bi do kraja sezone biti poslan na posudbu u Getafe, po uzoru na Barcelonu i Alena Halilovića.

Veliko je pitanje hoće li se uspjeti snaći u redovima jednog prvoligaša, s obzirom da nije mnogo pokazao u trećoj ligi u kojoj Real Castilla nastupa. No, valja mu još dati šansu jer je vrlo mlad, a valja priznati da ni Halilović nije briljirao u Barceloni B, pa je sa Sporting Gijonom eksplodirao ove jeseni...