bez dlake na jeziku

Razočarani Željko Sopić nakon poraza u derbiju: Dinamo ima više sreće nego pameti

25.02.2024 u 17:50

Bionic
Reading

Rijeka je u derbiju 24. kola SuperSport HNL-a na Maksimiru izgubila od Dinama 1:0. Pobjednički gol zabio je Fran Brodić iz penala u 95. minuti, a utakmicu je komentirao trener Rijeke Željko Sopić

'Znate kako se kaže: Na silu - na silu', započeo je razočarani trener Rijeke Željko Sopić nakon šokantnog poraza u posljednjim trenucima derbija s Dinamom te nastavio:

'Čestitam Dinamu. Imali smo plan igre i ne mogu nikome prigovoriti. Imali smo na kraju loptu pod kontrolom i dali smo pas nazad. Pričao sam o Francu Baresiju, koji je jedan od najveći ikad, izbio bi 40 lopti u tribine. A mi vraćamo loptu nazad u 94. minuti. Ali eto, tako djecu danas uče...'

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Teško se mirio s porazom...

'Suđenje neću komentirati. Mislim da smo trebali više igrati prema naprijed. Imali smo par kontri u kojima smo se spetljali. Teška utakmica naš očekuje protiv Rudeša, moramo se što prije oporaviti. Neki igrači će dobiti priliku koji nisu tu igrali. Moramo vidjeti što će biti s Obregonom', ustvrdio je trener Rijeke Željko Sopić.

Je li u ovom derbiju Dinamo više dobio ili je Rijeka više izgubila?

'Na kraju se mrtvi broje. Tjedna dana se priča o Dinamu i Hajduku. Više imaju sreće nego pameti u ovoj sezoni', zaključio je na sebi svojstven način Željko Sopić.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +77
Dinamo - Rijeka, 24. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

>> više statistike potražite OVDJE.