novi kiks 'vatrenih'

Razočarani Lovro Majer teško se mirio s porazom: Zakomplicirali smo si situaciju...

16.10.2023 u 09:05

Bionic
Reading

Odigrao je Lovro Majer svih 90m minuta u šokantnom 2:1 porazu 'vatrenih' na gostovanju u Walesu, a nakon susreta nije skrivao koliko je razočaran

'Nažalost, zakomplicirali smo si situaciju, nismo dobro ušli u utakmicu. Wales je igrao stvarno dobro, čvrsto. Iznenadili su nas, primili smo taj gol, kasno smo se probudili da bi uzeli makar bod...', rekao je Lovro Majer nakon novog poraza u ovom ciklusu kvalifikacija.

Prvo su nas Turci 'iznenadili' u Osijeku, a u nedjelju su nam Velšani održali lekciju iz nogometa... Hrvatska sad u kvalifikacijama za plasman na EURO 2024. više ne ovisi o sebi, ali Majer ipak ne gubi nadu.

'Vjerujem da još ništa nije gotovo, s dvije pobjede idemo dalje, kvalificirati ćemo se na Euro...', uvjeren je Majer.

Nakon dvije pobjede u rujanskom ciklusu, sad su 'vatreni' upisali dva poraza. Jesmo li bili možda poljuljani nakon sjajno odrađenog ciklusa u rujnu?

'Teško je to reći, sad ispada da je bilo tako...', kaže razočarano Majer i otkriva:

  • +18
Nogomet: Wales - Hrvatska, utakmica kvalifikacija za UEFA Euro 2024 Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

'Nismo se slabije pripremali nego inače, atmosfera je bila dobra, ali očito da ne možeš svaki put biti na najvećem mogućem nivou.'

Situacija na ljestvici naše skupine nije nimalo sjajna...

'Zadnje dvije-tri godine napravili smo velike rezultate, nažalost povezali smo dva poraza u ne baš najboljem trenutku i zakomplicirali si situaciju', zaključio je Lovro Majer nakon šokantnog 2:1 poraza Hrvatske u gostima kod Walesa.

Standings provided by Sofascore