drama na nou campu

Rasulo u svlačionici Barcelone; dio igrača otvoreno je krenuo u obračun s Messijem, nezadovoljstvo je sve veće...

23.12.2020 u 08:08

Bionic
Reading

Španjolski mediji tvrde kako je u redovima Barcelone krenuo otvoreni obračun dijela igrača s Leom Messijem. U svlačionici Barce doslovno ključa, pojedini nogometaši više ne žele šutjeti te su odlučili javno iznijeti svoje nezadovoljstvo

Diario Gol je tako objavio kako Leo Messi s nekim igračima već neko vrijeme jednostavno nije u dobrim odnosima i da uopće ne komuniciraju. Njima smeta što se Messi ne ponaša kao pravi kapetan momčadi, te razgovara samo s onima koje poznaje već duže vrijeme.

Navodno, igrači koji su se suprotstavili Messiju su golman Marc-Andre Ter Stegen, Riqui Puig, Ousmane Dembele, Samuel Umtiti i Junior Firpo.

Njima najviše smeta to što Messi nije donio konačnu odluku oko statusa u Barceloni, te su to javno rekli u svlačionici ostalim suigračima i samom Messiju. Jasno, Argentincu to baš i nije bilo drago...

  • +13
Barcelona - Real Sociedad Izvor: EPA / Autor: Alejandro Garcia

Svima je jasno kako je situacija u Barceloni već neko vrijeme jako loša, a hoće li će izbor novog predsjednika nešto promijeniti što se tiče Messijevog statusa, tek će se vidjeti.

Činjenica je da Leo Messi više nema 'božanski status' u Barceloni, sve donedavno je Argentinac 'vedrio i oblačio' na Nou Campu, no sada je pao u drugi plan. Ljetos mu je klub sabotirao odlazak, a on je nakon nekoliko tjedana natezanja ipak odlučio odigrati još jednu, posljednju sezonu. No, odnosi unutar momčadi nepovratno su narušeni, a sada sva nesloga u redovima Barce izlazi na vidjelo.