USKORO UPRAVA NA MUKAMA

Raspad šampionske Rijeke? Stiže ponuda koja se ne odbija...

24.05.2017 u 08:39

Bionic
Reading

Rijeka je zasluženo osvojila prvi naslov prvaka u povijesti. Pred njom je još posljednje kolo na Maksimiru (27. svibnja) te finale Kupa protiv Dinama u Varaždinu (31. svibnja), a zatim slijede teški dani za upravu kluba

Već smo pisali o tome da najveće iskušenje Rijeke za sljedeću sezonu neće biti mogući snažni suparnici iz Europe u pretkolima Lige prvaka, nego kako zadržati šampionsku momčad na okupu.

Sezona još nije završila, a krenule su priče o prodaji onih najboljih igrača. Prema pisanju Sky Sportsa izgleda da je Bologna krenula u lov na Bradarića te je spremna Rijeci za odštetu platiti oko 4,5 milijuna eura, a igraču ponuditi petogodišnji ugovor. Ovaj talijanski prvoligaš u Serie A je na 15. mjestu i traži pojačanja u svim linijama u momčadi pa tako i veznom redu.

Inače, početkom svibnja Filip Bradarić je potpisao novi ugovor koji ga je uz Rujevicu vezao još tri godine.

'Izuzetno mi je drago da smo se dogovorili i produžili suradnju. Klub se odlično ponio prema meni, želim se zahvaliti svim ljudima u klubu, treneru i suigračima jer su svaki dan pomogli da budem bolji igrač, ali i osoba. Misli su mi usmjerene samo na Rijeku, razmišljam samo o svakoj idućoj utakmici', rekao je tada Filip Bradarić.

No bez obzira na zadovoljstvo kluba i samog igrača zbog nastavka uspješne suradnje svima je isto tako jasno bilo da ukoliko stigne prava ponuda da će 25-godišnji veznjak otići.

  • +18
Rijeka slavi naslov prvaka HNL-a Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dodajmo kako je Bradarić ovih dana pozvan i u reprezentaciju Hrvatske za utakmicu protiv Islanda u sklopu Europskih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo koja se 11. lipnja u 20.45 sati igra u Reykjaviku.