NBA TRŽNICA

Rasheed Wallace iz Detroita prešao u Boston

06.07.2009 u 21:24

Bionic
Reading

Prema pisanju bostonskih dnevnih listova Boston Heralda i Boston Globea, momčad s rekordnih 17 naslova NBA prvaka Boston Celticsi od sljedeće sezone bit će jača za krilnog igrača Rasheeda Wallacea (34) koji je posljednjih šest sezona proveo u dresu Detroit Pistonsa

Wallace je navodno svom menadžeru Billu Stricklandu poručio da može prekinuti posao oko traženja novog kluba iako je još trebao obaviti pregovore s Orlando Magicom, San Antonio Spursima i Dallas Mavericksima.

Wallace je u karijeri četiri puta igrao na All-Star utakmicama, 2004. s Pistonsima je osvojio naslov NBA prvaka, a u svojih 14 sezona provedenih u NBA ligi ostvario je prosjek od 15 koševa i 6,9 skokova. Prošle je sezone prosječno postizao 12,0 koševa uz 7,4 skokova.

Boston Celticsi svoj posljednji NBA naslov osvojili su prošle godine, a u svojim redovima imaju vrhunske igrače poput Kevina Garnetta, Paula Piercea, Raya Allena i Rajona Ronda. Ove godine nastup u doigravanju okončali su porazom u polufinalu Istočne konferencije od kasnijih finalista Orlando Magica.