NEODGOVORNI Randolph

Vlade Divac će zbog ovog bahatog igrača poludjeti; evo što je napravio!

14.09.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Košarkaš NBA momčadi Sacramento Kings Zach Randolph morat će odraditi 150 sati rada za opće dobro nakon što je osuđen zbog posjedovanja marihuane. Nema sumnje da će glavni menadžer Kingsa Vlade Divac zbog ovog veterana, kojem je dao dvogodišnji ugovor vrijedan čak 24 milijuna dolara, često imati glavobolju te izgubiti dosta živaca

Randolph - kojeg cijelu karijeru prati glas 'problematičnog' - prošli mjesec priveden je zbog remećenja javnog reda i mira, opiranja policiji i nezakonitog posjedovanja marihuane. U najmanju ruku bahato i neodgovorno ponašanje!

Kod njega je naime pronađena znatna količina marihuane, čak 900 grama. S obzirom na to da se Randolph, koji je dva puta bio izabran u All Stars momčad, pokajao, sud u Los Angelesu mu je dosudio 150 sati rada za opće dobro, uz napomenu da se ne smije družiti s poznatim preprodavačima droge, kao ni s uživateljima zabranjenih tvari.

Randolph je u srpnju potpisao dvogodišnji ugovor sa Sacramento Kingsima (ove sezone plaća mu je čak 12,3 milijuna dolara!), a prije toga je osam godina igrao za Memphis Grizzlies.

Kako će nakon ovog slučaja reagirati glavni menadžer Kingsa Vlade Divac, koji je odobrio dolazak ovako skupog igrača, svakako će biti zanimljivo vidjeti. S obzirom na to da Divac iza sebe ima bogatu karijeru, sigurno je svjestan toga da je 36-godišnji Randolph 'tempirana bomba' u svlačionici.