hoće li ga poslušati?

Rakitić suigraču kojeg se Barca želi riješiti dao jasan savjet gdje otići!

08.01.2018 u 16:32

Bionic
Reading

Ivan Rakitić poručio je Aleixu Vidalu da bi mu bila odlična odluka preći ove zime u Sevillu, u klub u kojem je hrvatski reprezentativac lansirao svoju karijeru...

Dolaskom skupocjenog Coutinha u Kataloniju u Barceloni započinje čistka postojećeg kadra, a osim Arde Turana kojeg se klub već duže vrijeme neuspješno pokušava riješiti jedan od onih koji bi trebali otići je svakako i Aleix Vidal.

  • +7
Barcelona - Levante, 18. kolo Primere, 2017/18. Izvor: Reuters / Autor: ALBERT GEA

Riječ je 28-godišnjem desnom braniču koji se tijekom tri sezone koje je proveo u klubu nije uspio nametnuti niti Luisu Enriqueu niti Ernestu Valverderu pa bi već ove zime trebao potražiti novu sredinu.

Pojavile su se glasine u Španjolskoj kako bi karijeru mogao nastaviti u Sevilli, a suigrač Ivan Rakitić javno je dao blagoslov tom transferu.

'Ako odluči otići u Sevillu, meni bi se to kao suigraču, ali i navijaču tog kluba svidjelo,' priznao je hrvatski reprezentativac koji je s momčadi iz Andaluzije osvojio Europsku ligu, a prema izboru navijača uvršten je i u najboljih sastav svih vremena ovog kluba.

'Ako tako odluči, mogu samo reći da mu želim sve najbolje. On je vrhunski igrač, a Sevilla jedna od najboljih ekipa u Europi,' naglasio je Rakitić čije je mjesto u Barceloni sigurno, za razliku od Vidalovog...