svestrani ivan

Rakitić pokazao miljeniku Barcelone da ipak nije nezamjenjiv!

06.04.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Španjolski mediji hvale Ivana Rakitića koji je na pravi način zamijenio Sergija Busquetsa na njegovoj poziciji i pokazao da Valverde ima odlično dodatno rješenje u sredini terena...

Igru 30-godišnjeg hrvatskog veznjaka ove sezone iznimno hvale u Španjolskoj i nije slučajnost da je najkorišteniji nogometaš kod trenera Ernesta Valverdea.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Odigrao je Rakitić 45 od 47 mogućih utakmica, a u posljednje vrijeme pokazao je da može biti odličan u svim ulogama koje mu španjolski strateg odredi.

Naime, Busquets se sredinom ožujka ozlijedio i nije ga bilo sve od ove srijede, a Ivan je uskočio na njegovu poziciju i bio jednako dobar.

'Pokazalo se da rješenje s Rakitićem daje najbolje rezultate, a trener u njega ima potpuno povjerenje,' piše dnevnik Sport, a Busquets koji je jedan od miljenika Barcinih navijača do nedavno je bio na glasu kao nezamjenjivi radnik u momčadi, ali čini se da je Valverde pronašao i drugu jednako dobru opciju.

Vjeruje se kako će za vikend protiv Leganesa tek oporavljeni Busquets ponovo dobiti odmor, ali ovaj put i Ivan Rakitić. Prilika je to za dokazivanje Andreu Gomesu koji se muči otkad je stigao u Barcelonu, a nedavno je priznao da je zbog nesnalaženja u velikom klubu imao i psihičkih problema...