niko ostaje vjeran?

Kovačeve riječi snažno odjeknule u Njemačkoj: Navijači Bayerna zbunjeni!

05.04.2018 u 09:48

Bionic
Reading

Niko Kovač izjavio je da nema razloga sumnjati u njegovu vjernost Eintrachtu na čijoj klupi želi ostati i sljedeće sezone, iako ga se sve češće spominje kao moguću zamjenu za Heynckesa na čelu moćnog Bayerna...

Podsjetimo, bivši hrvatski izbornik odlično vodi klub iz Frankfurta ove sezone i nalazi se u borbi za mjesta koja iz Bundeslige vode u Ligu prvaka, šest kola prije kraja prvenstva.

  • +25
Niko Kovač Izvor: Profimedia / Autor: Pixathlon/SIPA

Odlični rezultati rasplamsali su glasine o prelasku Nike Kovača u Bayern kojeg će tijekom ljeta napustiti sadašnji trener Jupp Heynckes, no vjernost Eintrachtu našem stručnjaku čini se da je ipak važnija.

'Nema osnova sumnjati u to da ću sljedeće godine biti trener ovdje,' naglasio je Niko Kovač i iznenadio njemačku javnost, a posebno navijače minhenskog velikana koji su ga u jednoj anketi dnevnika Bilda proglasili svojom drugom omiljenom opcijom za preuzimanje klupe, odmah iza Kloppa koji je trenutno nedostupan u Liverpoolu.

'Mogu umiriti navijače Eintrachta. Nema kontakta s Bayernom po pitanju Nike i zajedno planiramo budućnost,' kaže sportski direktor Fredi Bobic.

Prvi budući izazov za Kovača bit će nedjeljni dvoboj protiv Hoffenheima. Trenutni ugovor mu istječe na kraju 2019. godine...