NEPOŽELJNI BRAZILAC

Rakitić plače za Neymarom, a u Barci jedva čekaju da ga se riješe!

03.08.2017 u 17:05

Bionic
Reading

Neymarov transfer trenutno je stopiran od strane Primere, ali očekuje se njegova provedba nakon reakcije Fife. Ivan Rakitić već se emotivno oprostio od suigrača, a Barcelona ga polako briše sa svojih transparenata. Navijači su pak razočarani...

Brazilski 25-godišnji slavni napadač napustit će Camp Nou ovog ljeta i uz odštetu od rekordnih 222 milijuna eura karijeru nastaviti u PSG-u koji će ga također učiniti i najbolje plaćenim nogometašem svijeta.

  • +6
Neymar Izvor: Reuters / Autor: Sergio Perez

Ova je vijest izazvala burne reakcije među katalonskim navijačima koji su ga prozvali 'izdajnikom' i 'plaćenikom', a španjolska Primera je reagirala stopiranjem ovog transfera jer smatra da PSG krši Financijski Fair Play, no to zapravo nije slučaj i morat će se povući kad za to dođe naputak iz Fife.

S druge strane, suigrači nisu sretni, a nakon što se na društvenim mrežama od njega oprostio Lionel Messi, emotivnu poruku na Instagramu je ostavio i Ivan Rakitić.

'Nikad neću zaboraviti sjajna vremena koja smo imali skupa u ove tri godine. Nedostajat ćeš mi, ali siguran sam da će ti i dalje ići dobro,' napisao je hrvatski reprezentativac.

U Barceloni nisu tako puni ljubavi prema svojoj bivšoj zvijezdi pa ga miču sa svih plakata uoči nove sezone i jedva čekaju da ga se riješe i spreme milijune na račun te potraže zamjenu. Spominje se Liverpoolov Coutinho kao mogući nasljednik, ali i Atleticov Griezmann...

  • +6
Neymar na utakmici Barcelone i Juventusa u SAD-u Izvor: Reuters / Autor: MIKE SEGAR