KAD NEMA POVIŠICE...

Rakitić odlazi iz Barcelone u jednom od najvećih transfera u povijesti nogometa; ova ponuda se ne odbija

20.09.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Ivan Rakitić neće dobiti povišicu u Barceloni te je takva situacija potakla nova nagađanja oko interesa PSG-a koji je i ranije želio dovesti hrvatskog reprezentativca

Podsjećamo, Ivan Rakitić nadao se izdašnijem ugovoru kao nagradi za ostanak u Barceloni ovog ljeta, ali predsjednik Josep Maria Bartomeu javno je priznao da neće moći udovoljiti našem reprezentativcu.

'Ove sezone nećemo moći napraviti ono što od nas traži Rakitić. Sljedeće sezone kad stignu novi prihodi taj ćemo zahtjev ponovno razmatrati', rekao je prvi čovjek katalonskog kluba.

No tada bi moglo biti kasno, jer se u igru za Rakitića vratio PSG koji je pripremio ponudu koja bi trebala slomiti čelnike Barcelone da ga prodaju, jer hrvatski veznjak ima ugovor sa španjolskim prvoligašem do ljeta 2021.

Francuski 'Le10sport' tvrdi kako ima ekskluzivnu informaciju da je pariški klub za Rakitića pripremio 125 milijuna eura, ali ne cjelokupni iznos u novcu, nego će 85 milijuna eura biti u kešu, a Kataloncima će dati i veznjaka Adriena Rabiota (procjenjuje se na 40 milijuna eura) kojeg je Barcelona željela u ne tako davnoj prošlosti.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naravno, Rakitić bi na Parku prinčeva imao neusporedivo veću plaću nego na Camp Nou pa se on sigurno ne bi previše dvoumio, a teško da će i Barcelona odbiti silne milijune i 23-godišnjeg igrača sredine terena koji je čak sedam godina mlađi od Rakitića.

Francuski magazin možda nije najpouzdaniji izvor, ali ovakva operacija PSG-a uopće ne zvuči kao nemoguća misija.

Ivan Rakitić Izvor: Društvene mreže