NIJE U ŠOLDIMA SVE

Potrošili stotine milijuna eura na momčad da bi u Ligi prvaka postali vlasnici sramotnog rekorda

20.09.2018 u 09:45

Bionic
Reading

Manchester City je u Ligi prvaka nastavio tamo gdje je stao prošle sezone u ovom natjecanju, i dalje razočarava svoje navijače

Engleski prvak jedan je od favorita Lige prvaka, a jedino Barcelona ima vredniji kadar pa je logično da su očekivanja navijača Manchester Cityja velika u svim natjecanjima.

'Građani' su prošle sezone na uvjerljiv način došli do domaće titule, ali nedostaje taj pravi iskorak u Europi, jer je prošle sezone skupocjena Guardiolina družina zaustavljena u osmini finala.

No za Manchester City loše je krenulo od prvog kola. Na Etihadu ih je iznenadio Lyon, a klub se upisao u negativne knjige rekorda.

Naime, ovo je bio četvrti poraz u nizu Manchester Citxyja u Ligi prvaka što je neslavan rekord za engleske momčadi.

  • +8
Manchester City - Lyon, 1. kolo Lige prvaka, 2018/19. Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Podsjećamo, građani su prošle sezone poraženi u zadnjem susretu skupine od Basela (1:2), pa je u osmini finala u oba susreta bio bolji Liverpool (0:3, 1:2), a sada je stigla lekcija od Lyona (1:2).

'Nismo igrali s našim uobičajenim intezitetom, jednostavno nismo bili dovoljno dobri večeras. No imamo dobru momčad i pokušat ćemo u sljedećim utakmicama biti bolji', rekao je veznjak Cityja Bernardo Silva.