priznao na konferenciji

Rafael Nadal mnoge je iznenadio, a neke i šokirao iskrenim priznanjem zašto nije gledao Đokovićev meč na Roland Garrosu; a nije se šalio...

09.06.2021 u 12:42

Bionic
Reading

Rafael Nadal, svojom iskrenom izjavom na konferenciji za medije u Parizu, mnoge je iznenadio, ali je usput i pobrao puno simpatija

Naime, karizmatični Španjolac Rafael Nadal priznao je kako nije stigao do kraja pogledati meč osmine finala na Roland Garrosu između 19-godišnjeg Talijana Lorenza Musettija i Novaka Đokovića. Razlog?

Kaže kako je nije mogao gledati do kraja zbog poznate društvene igre 'Čovječe, ne ljuti se.'

Iako je očekivano Đoković prošao dalje svojom izjavom neke je ostavio u čudu, a neke je 13-erostruki pobjednik French Opena nasmijao.

'Nisam mogao vidjeti puno od Đokovićevog meča jer sam igrao 'Čovječe, ne ljuti se.' Ispratio sam samo od rezultata 4:4 u drugom setu dok Musetti nije dobio tie break', iskreno je rekao 35-godišnji Nadal nakon što je bio bolji od mladog Talijana Jannika Sinnera. Kažu kako se nije šalio i da je zaista bio iskren pa je tako pobrao i mnoge simpatije.

To što nije gledao Đokovića, o kojem ionako sve zna, zapravo za mnoge nije iznenađenje. Njihov novi međusobni susret mogao bi se dogoditi u polufinalu Roland Garrosa.

Nekoliko riječi kazao je Nadal i o meču protiv 19-godišnjeg Talijana Sinnera koji je sve ugodno iznenadio. Pogotovo u prvom setu.

'Izašao sam na kraj s vrlo teškim protivnikom u tri seta, a Schwartzman koji me sada čeka (u četvrtfinalu, op.a.) također je jako kompliciran protivnik. Uvijek je tako sa Diegom. Izađe na teren s nekom posebnom motivacijom', dodao je Nadal nakon pobjede 7:5, 6:3, 6:0 usput dodavši kako mu jako smetaju i svijetla reflektora koja po njegovom mišljenju prale prerano.

Kaže da su mu jako smetala i čak se žalio sucu, ali dobio je odgovor da je to zbog televizijskog prijenosa.