VIJESTI IZ MAKSIMIRA

Radno u Dinamu; hrvatski prvak krenuo po veliko pojačanje, a u igru za Danija Olma ušli novi klubovi

12.05.2019 u 13:38

Bionic
Reading

Iako Dinamo još mora odraditi tri prvenstvene utakmice te finale Kupa, u hrvatskom prvaku već odavno rade na slaganju momčadi za sljedeću sezonu

U Maksimirskoj 128 žele pojačati Dinamo u svim linijama pa tako i na bočnim pozuicijama. Desni bok riješen je dolaskom Ive Pinta koji je potpisao na tri godine, a sada se radi na jačanju lijeve strane.

Kako doznaju Sportske novosti u klubu pregovaraju sa švicarskim reprezentativcem Francoisom Moubandjeom (28) koji je ove sezone odigrao 22 utakmice za Toulouse u Ligue 1, a prema transfermarktu vrijedi tri milijuna eura.

Njemu izlazi ugovor i stigao bi u Dinamo kao slobodan igrač ako naravno dogovori uvjete s našim prvakom, jer ima još zainteresiranih klubova za njegove usluge pogotovo što se ne treba platiti nikakva odšteta.

Što se tiče odlazaka i dalje se najviše spominje Dani Olmo. Uz španjolskog veznjaka vezivali su se velikani poput Reala, Barcelone i Milana, u posljednje vrijeme spominjala se i Sevilla, a sada je navodno u igru ušla Valencija te bundesligaši Bourussia Mönchengladbach i Bayer Leverkusen.

  • +18
Dani Olmo - pobjednik izbora tportala 'Kapetani biraju' 2018 Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Pitanje je koliko su oni spremni platiti, jer u Dinamu ne taje da od Olma očekuju najveći transfer u povijesti kluba, dakle iznos bi trebao biti 25 do 30 milijuna eura.