JEDAN OD NAJTEŽIH PORAZA

Utučeni trener 'lokosa' odlučio se na moralan čin, a u klubu ga odbili: Sram me kako smo izgledali

12.05.2019 u 09:41

Bionic
Reading

Osijek je u Kranjčevićevoj nadigrao Lokomotivu 4:0. Nakon utakmice trener domaće momčadi Goran Tomić ponudio je ostavku koja je ipak odbijena

'Lokosi' su se nadali da bi pobjedom protiv Osijeka vratili nadu za plasman u Europu, ali su doživjeli bolnu pljusku. Gosti iz Gradskog vrta dominirali su i zasluženo uzeli važne bodove.

'Jedan od najvećih poraza u mojoj trenerskoj karijeri, sram me kako smo izgledali tijekom cijele utakmice. Osijek je aposlutno zasluženo pobijedio', rekao je Goran Tomić pa zatim šokirao.

'Jedino što mogu je iz moralnih razloga ponuditi ostavku pa neka uprava odluči. Raspali smo se nismo izgledali kao ozbiljna ekipa, moja je odgovornost najveća.'

  • +10
Hrvatski Telekom Prva liga, 33. kolo, NK Lokomotiva - NK Osijek Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Nešto kasnije direktor Lokomotive Božodar Šokić pred novinarima je objavio da je ostavka odbijena i Goran Tomić ostaje na klupi prvoligaša s Kajzerice.

'Trener je najmanje kriv za ovo. Isklučivi krivci su igrači koji su poletjeli i pomislili da vrijede milijarde kako im njihovi agenti svakodnevno pune glave', jasan je bio Šikić.