NOVE OZLJEDE I BOLESTI

Pustoš u Hajduku: Reja nema koga trenirati

11.10.2009 u 15:28

Bionic
Reading

Hajduk se utopio u sivilo i tugu zbog posljednjih događanja vezanih uz reprezentaciju Hrvatske i najbolje što im se moglo dogoditi su dva slobodna dana koje je trener Reja odredio kako bi se momčad konsolidirala uoči nastavka prvenstva

Reja kao da je obolio od sindroma od kojeg boluje i Slaven Bilić i, ma koliko se trudio i pokušavao nešto napraviti u Hajduku, svaki se put suočava s velikim brojem igrača koji mu nedostaju.

Na zadnjem treningu uoči raspusta nedostajalo mu je čak 17 igrača i realizacija njegovih ambicija nije imala perspektivu. Viroza je poharala gotovo pola momčadi i premda su se u stroj vratili Ahmad Sharbini i Jertec, još uvijek su bolesni Tomasov, Rodić, Tomić i rođaci Buljat.

Otprije ozlijeđenima Rubilu, Pezi i Aračiću priključili su se i Vejić te Paraiba, koji je tek što je zaliječio koljeno istegnuo mišić i ponovno je izvan stroja.

Kad se navedenima doda sedmorka koja je u reprezentacijskim selekcijama, jasno je da Reja ima teške brige i da muku muči kako sastaviti kvalitetan trening.

Nevjerojatan događaj odvio se u Ivanbegovini gdje se na utakmici 13-godišnjaka domaće momčadi i Hajduka trener domaćina verbalno obrušio na suca pri rezultatu 3:0 za Hajduk i natjerao ga da prekine utakmicu. Ako se takve stvari događaju među dječacima, što se tek može očekivati u seniorskoj konkurenciji...