KRAJ SURADNJE

Pukla 'ljubav' između Krajana i Safine

24.05.2010 u 13:02

Bionic
Reading

Željko Krajan više nije trener ruske tenisačice Dinare Safine, a njegovu ulogu do kraja turnira u Roland Garrosu preuzeo je Argentinac Gaston Etlis

Nakon dvije i pol godine, pukla je ljubav između Željka Krajana i Dinare Safine. Ruskinja nakon ozljeda, zbog koje joj je bila i upitna karijera, nije vratila željenu formu. Trenutačno je deveta na WTA ljestvici što nikako ne zadovoljava njezine ambicije.

U Parizu će je voditi bivši argentinski tenisač Gaston Etlis, a nije poznato hoće li se suradnja nastaviti i nakon drugog grand slama sezone.

Dok ju je vodio Krajan, Safina je bila prva igračica svijeta te je igrala u dva finala Roland Garrosa i jednom Australian Opena.

'Nakon dvije i pol godine rada naša međusobna komunikacija bila je malo narušena, što zbog rezultata, a što zbog ozljeda. Jednostavno ovo je možda bila najbolja odluka. No, šteta je što sada, nakon šest mjeseci njenog liječenja ozljede leđa, nismo imali priliku nastaviti raditi na način koji donosi rezultate i koji Safini odgovara', komentirao je Krajan