otkrio gdje nastavlja karijeru

PSG želi dovesti Cristiana Ronalda iz krizom pogođenog Juventusa, a sada se o svemu napokon izjasnio i sami Portugalac

28.04.2020 u 08:16

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo je odlučio kako će karijeru nastaviti u Juventusu i jedva čeka povratak na treninge

Cristiano Ronaldo je na ljeto 2018. godine iz Real Madrida stigao u Juventus za 117 milijuna eura. Nakon dvije sezone u Juveu počelo se pričati kako bi sjajni Portugalac mogao promijeniti sredinu. Zainteresiranih klubova naravno ne nedostaje, a Juve ga se navodno htio riješiti kako bi rasteretio svoje financije u krizi koja dolazi zbog koronavirusa.

Među onima koji su zainteresirani za Ronalda i koji ga mogu plaćati, spominjao se Real Madrid, ali to je ubrzo palo u vodu jer se Portugalac svojim ponašanjem prema Luki Modriću nakon što je Hrvat osvojio Zlatnu loptu itekako zamjerio nekadašnjim suigračima. Njegove kritike jednostavno nisu bile na mjestu i to nikako nije bilo u redu.

Kao potencijalni udvarač se pojavio i PSG koji ima novaca i mogao bi Ronaldu pružiti sve što poželi, ali talijanski mediji pišu kako se situacija promijenila i Juve ga želi zadržati. Uz to, Ronaldo je navodno odbio sve ponude i želi ostati u Juventusu bez obzira na sve glasine koje ga okružuju.

Tuttosport piše kako je Ronaldo na Madeiri, ali je u konstantnom kontaktu s Juventusom i jedva čeka nastavak treninga koji bi trebao biti omogućen od 18. svibnja.Jasno je da će koronavirus naštetiti talijanskim klubovima, ali u Juveu su zaključili da bi odlaskom Ronalda pretrpjeli još veću štetu.

Ronaldo se osjeća odlično u Torinu, a uprava kluba ga je uspjela uvjeriti da se radi o dobrom projektu. Sa suigračima se slaže i talijanski mediji pišu kako nikada nije ni pomislio na odlazak u PSG. Dapače, u Juventusu želi ostati još dvije godine koliko mu vrijedi ugovor.