IBRAHIMOVIĆ POCRVENIO

PSG u Valenciji stigao na korak do četvrfinala

12.02.2013 u 22:35

Bionic
Reading

Nogometaši PSG-a, koje je s tribina u Valenciji gledao i David Beckham, upisali su gostujuću pobjedu 2:1. Gosti su imali vodsvto do 90. minute 2:0, a onda je Rami poentirao i ostavio 'šišmišima' tračak nade. Naravno, Zlatan Ibrahimović opet je 'eksplodirao' pa je dobio crveni karton

Nogometaši PSG-a bapravili su veliki korak ka četvrtfinalu Lige prvaka nakon što su na Mestalli slavili s 2:1 protiv Valencije, ali su ostali bez Zlatana Ibrahimovića koji je dobio crveni karton.Parižani su do 90. minute vodili s 2:0, onda su primili zgoditak i ostali bez Ibrahimovića.

Već u 9. minuti PSG je mogao povesti, ali je udarac mladog Lucasa odsjeo na vratnici, a ne u mreži. No, samo minutu kasnije sve je ispravio Lavezzi, koji se u solo-prodoru oslobodio domaće obrane i neobranjivo pogodio za vodstvo Parižana.

U 43. minuti PSG vodi s 2:0 nakon što je Lucas ispremiješao obranu Valencije na desnoj strani, a njegov ubačaj Pastore kroz noge vrataru Guaiti posprema u mrežu. U drugom dijelu su gosti propustili 'masakrirati' momčad s mestalle, ali su Lavezzi (63) i Ibrahimović (72) upropastili izrazite prilike nonšalancijom.

Tek u 76. minuti Valencija je imala prvu pravu priliku za na utakmici, ali je šut Valdeza iz blizine otišao pored vratnice. Ipak, Španjolci su uspjeli postići zgodutak nade nakon što je u 90. minuti Rami pogodio za 1:2, da bi u posljednjim trenucima iznervirani Ibro dobio crveni karton zbog gaženja protivnika.

Utakmicu je s tribina Mestalle u odijelu odgledao i pojačanje PSG-a David Beckham.

Liga prvaka, Završnica
Valencia 1 2 Paris Saint Germain
Strijelci
0:1 E. Lavezzi (10') 0:2 J. Pastore (43')
1:2 A. Rami (90')
Sastavi
V. Guaita
T. Costa
A. Guardado
A. Rami
J. Pereira
S. Feghouli (84' J. Viera)
R. Costa
E. Banega (46' S. Canales Madrazo)
D. Parejo
Jonas (46' N. Valdez)
R. Soldado
S. Sirigu
Maxwell
A.
C. Jallet
Marcelinho (53' C. Chantome)
M. Sakho
J. Pastore (88' S. Armand)
B. Matuidi
Z. Ibrahimović
M. Verratti
E. Lavezzi (76' J. Menez)
Žuti kartoni
J. Pereira 32'
M. Verratti 32'
Crveni kartoni
Z. Ibrahimović 90'