Van de beek odlazi?

PSG se pridružio komadanju Ajaxa: Junak polufinala Lige prvaka ne može ostati u Amsterdamu...

01.05.2019 u 20:31

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama francuske televizije Canal Plus, PSG je već dogovorio transfer Donnyja van de Beeka, strijelca pobjedničkog pogotka Ajaxa u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Tottenhama ovog utorka...

Mladi 22-godišnji ofenzivac možda nije tijekom ove sezone bio među Ajaxovima talentima za kojima je trčalo pola Europe, poput De Jonga i De Ligta, ali se na kraju istaknuo u pravom trenutku i smiješi mu se bogati transfer.

  • +6
Tottenham - Ajax, Liga prvaka, 1. utakmica polufinala, 30.4.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Naime, Donny van de Beek zabio je izuzetno važan gol Juventusu u četvrtfinalu Lige prvaka, a onda je tome dodao pobjednički protiv Tottenhama u prvoj utakmici polufinala ovog utorka.

Dovoljno da ga PSG odluči dovesti u svoje redove, a prema tvrdnjama francuske televizije Canal Plus, to je već dogovoreno s Nizozemcima.

Odšteta bi mogla biti oko tridesetak milijuna eura, čime bi postao drugi prodani igrač iz šampionske generacije koja je zadivila Europu. Frenkieja de Jonga Barcelona je već ranije kupila. Što je najgore za amsterdamski klub, ljetni prijelazni rok nije ni počeo. Teško će zadržati i ostale mlade zvijezde, prije svega De Ligta, Neresa, Onanu i Mazraouija...