ne želi otići

Gareth Bale odlučio prkositi Zidaneu i Realu: To u klubu nisu očekivali...

01.05.2019 u 19:35

Bionic
Reading

Dnevnik Marca tvrdi kako su u Realu objasnili Garethu Baleu da na njega više ne računaju uoči sljedeće sezone, no on nema namjere napustiti klub...

Prije samo godinu dana bio je heroj Reala koji je škaricama odlučio finale Lige prvaka, vjerovalo se da će postati vođa momčadi nakon odlaska Cristiana Ronalda, a sada 'kraljevski klub' za njega više ne želi čuti i namjerava ga se riješiti što prije.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Gareth Bale proživljava svoju najgoru sezonu u karijeri, a leđa su mu okrenuli i madridski navijači i suigrači i stručni stožer predvođen Zinedineom Zidaneom.

Dnevnik Marca objavio je kako je Baleu rečeno da Real na njega ne računa sljedeće sezone, no Velšanin je odlučio prkositi svom poslodavcu.

Kao jedan od najbolje plaćenih nogometaša Reala, s godišnjom plaćom od 17 milijuna eura, nema namjere otići iz Madrida ovog ljeta, pod cijenu gledanja utakmica s tribina.

Problem u cijelom slučaju je taj što nema zainteresiranih klubova čak ni u Premiershipu koji bi bili spremni preuzeti na sebe Baleovu ogromnu plaću te još platiti i odštetu Realu. Pojavila se jedna ponuda iz Kine, ali tamo se 29-godišnjaku ne ide.

U svakom slučaju, ljetni prijelazni rok još nije počeo pa se stvari mogu promijeniti, no u ovom trenutku čini se da Bale postaje veliki problem za Real, bačeni novac za igrača koji više nije važan dio Zidaneove momčadi. Možda neće biti druge nego čekati da mu istekne ugovor, ali to će se dogoditi tek 2022. godine...