Sjajan posao u Italiji

Inter Milan će idućeg ljeta zaraditi čak 130 milijuna eura samo na igračima na koje ne računa: Među njima je i hrvatski reprezentativac

18.10.2019 u 19:36

Bionic
Reading

Inter Milan ima četiri igrača na posudbama, a do kraja sezone bi ih sve trebali prodati i zaraditi značajnu cifru

Milanski Inter mogao bi idućeg ljeta zaraditi čak 130 milijuna eura i to na igračima na koje uopće ne računa i koji su praktički već prodani. Talijanski Tuttosport se malo pozabavio Interovim odlaznim transferima i došao do ove sjajne cifre.

Inter naime ima četiri igrača na posudbama, a sva četvorica bi trebala biti prodana na kraju svojih posudba, točnije idućeg ljeta. Mauro Icardi je posuđen PSG-u za koji je u četiri utakmice zabio dva gola. Njegova važnost za PSG postat će još veća kada klub napuste Neymar ili Kylian Mbappé što bi se trebalo dogoditi najkasnije idućeg ljeta pa će Interu pripasti 70 milijuna eura od ovog transfera.

Gabriel Barbosa Gabigol je posuđen Flamengu do kraja ove godine, a oni će njegov ugovor vjerojatno otkupiti za 25 milijuna eura nakon što je u 29 utakmica ove sezone zabio 24 gola i upisao pet asistencija.

Zaradu u Interu očekuju i od našeg Ivana Perišića koji je ove sezone posuđen Bayernu i za kojeg će Nijemci platiti oko 20 milijuna eura idućeg ljeta. Niko Kovač je trener Bayerna i zna koliko Perišić može pa je ovaj transfer praktički riješen.

Dodatnih 15 milijuna eura zaradit će na Joao Mariju koji se sjajno snašao u moskovskom Lokomotivu za koji je u sedam utakmica upisao četiri asistencije. Tako će Inter doći do cifre od 130 milijuna eura, a da ne prodaju nikoga od igrača koji su im potrebni.