problemi na parku prinčeva

PSG je nakrcan zvijezdama koje uopće ne igraju; poznato u kakvom su zdravstvenom stanju Leo Messi, Sergio Ramos i Neymar

31.01.2022 u 08:03

Bionic
Reading

Branič francuskog nogometnog prvoligaša PSG-a Sergio Ramos zadobio je ozljedu mišića uoči utakmice osmine finala Kupa protiv Nice koja se igra danas

Sergio Ramos je na posljednjem treningu pariškog sastava zadobio ozljedu mišića desne potkoljenice i još uvijek je upitno koliko će izbivati s terena, kazao je trener PSG-a Mauricio Pochettino.

Ramos se pridružio se PSG-u u srpnju prošle godine kao slobodan igrač nakon što je 16 godina igrao za Real Madrid, ali je zbog problema s ozljedama ove sezone upisao samo pet nastupa.

'Ozljeda postoji, međutim još ne možemo znati koliko će dugo izostati. Pratit ćemo njegovo stanje iz dana u dan', rekao je Pochettino.

Francuski mediji navode i kako je upitan Ramosov nastup u prvom susretu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida, njegove bivše momčadi, 15. veljače.

Nema ni izgleda da Neymar zaigra protiv Nice, a pitanje je hoće li - kao i Ramos - biti spreman za Ligu prvaka i susret s Realom za dva tjedna.

Malo bolja vijest je to da bi Leo Messi trebao biti večeras u sastavu momčadi s Parka prinčeva.

'Messi je ovaj tjedan dobro trenirao, nakon perioda izbivanja zbog COVID-a i mislim da je spreman za početak utakmice protiv Nice', naglasio je Pochettino.