di maria briljira

PSG ipak pronašao spasitelja nakon ozljede Neymara: Ovako se može protiv Reala!

01.03.2018 u 12:10

Bionic
Reading

Angel Di Maria ponovo je zablistao ove srijede u dvoboju protiv Marseillea i svojim golovima odlučio utakmicu, pokazavši tako da na pravi način može zamijeniti ozlijeđenog Neymara u uzvratnom dvoboju protiv Reala...

PSG definitivno još uvijek nije otpisan u Ligi prvaka. Unatoč porazu 1:3 u Madridu imat će priliku uzvratiti ovog utorka na Parku Prinčeva, a iako se Neymar ozlijedio i neće igrati, a Mbappe također ima problema s gležnjom, čini se da je pariški klub pronašao čovjeka koji mu može donijeti veliku pobjedu.

  • +2
PSG - Strasbourg, Le Championat - 26. kolo, 2017/18. Izvor: Profimedia / Autor: N. N. / Profimedia

Riječ je u Angelu Di Mariji koji je u jesenskom dijelu sezone grijao klupu, no svaku svoju priliku odlično je koristio u posljednje vrijeme i ima deset postignutih golova u deset zadnjih utakmica koje je započinjao kao prvotimac.

Odličnu formu 29-godišnji Argentinac potvrdio je ove srijede u Kupu protiv Marseillea, u kojem je s dva pogotka trasirao put PSG-u prema pobjedi koju je zatim golom za 3:0 potvrdio Edinson Cavani.

'Posebno sam sretan zbog Di Marije, njegov nastup je bio odličan,' pohvalio je svog igrača trener Unai Emery.

'Trebalo mi je vremena da vratim samopouzdanje, no uspio sam nakon zimske stanke, zahvaljujući i potpori svojih suigrača,' dodao je argentinski ofenzivac.

Napad kojeg bi trebali činiti Di Maria, Mbappe i Cavani pokušat će napraviti štetu Realu u ključnoj utakmici sezone, a ako tako bude brzo će biti zaboravljena teška ozljeda Neymara na kojeg klub neće moći računati sve do svibnja...