nevolje na parku prinčeva

Panika u Parizu; nakon Neymara PSG uoči utakmice s Realom ostao i bez Mbappea?!

01.03.2018 u 09:57

Bionic
Reading

Šeik Nasser Al-Khelaifi uložio je samo ove sezone u momčad PSG-a više od 400 milijuna eura, kupio je Neymara i Mbappea, samo na njih dvojicu potrošio je 350 milijuna eura. No, čini se kako će Parižani u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka (utorak, 6. ožujka) protiv Real Madrida, u kojoj na Parku prinčeva love zaostatak od 3:1, igrati bez svojih najskupljih zvijezda...

PSG je lakše od očekivanog u srijedu navečer izborio plasman u polufinale francuskog Kupa. Parižani su na svom Parku prinčeva pobijedili ljutitog protivnika, Olympique Marseille 3:0, no razloga za slavlje nisu imali...

Naime, već se od ranije zna kako u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv madridskog Reala sigurno neće igrati Neymar, a sada se na utakmici s Marseilleom ozlijedio i Kylian Mbappe! Parižane kao da je netko prokleo, vlasnik kluba, katarski šeik Nasser Al-Khelaifi navodno je na rubu živaca. Uložio je samo ove sezone više od 400 milijuna eura u momčad, a za Neymara i Mbappea 'iskrcao' je 350 milijuna eura kako bi oformio momčad koja će pokoriti Ligu prvaka.

  • +10
Kylian Mbappe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I onda u samo par dana ostane bez dvije najskuplje zvijezde, sve uoči praktički najvažnije utakmice sezone. PSG na svom Parku prinčeva u utorak (6. ožujka) dočekuje Real Madrid i mora loviti zaostatak od 3:1, ali bez dvojice igrača koji su ove sezone kombinirano u svim natjecanjima zabila - 40 golova!

Mbappe je protiv Marseillea u srijedu odigrao samo prvih 45 minuta utakmice i trenera Unaija Emeryja na poluvremenu zatražio zamjenu.

'Mbappe je dobio udarac u gležanj', kazao je Emery nakon utakmice i nastavio:

'Tražio je da ne igra u drugom poluvremenu. Samo se nadam da nije nešto ozbiljno...'

Prve informacije govore kako Mbappeov gležanj u srijedu navečer nije izgledao dobro, čekaju se nalazi specijalista nakon čega će se znati koliko će 19-godišnji napadač pauzirati i hoće li biti spreman za utakmicu s Realom. U međuvremenu Emery može biti zadovoljan tek s činjenicom da je Angel Di Maria sjajno zamijenio Neymara, Marseilleu je zabio dva gola, a treći je bio djelo Edisona Cavanija.