IMA SE, MOŽE SE!

PSG dogovorio transfer Sneijdera

09.12.2012 u 15:18

Bionic
Reading

Prema pisanju SportMediaseta, Inter se dogovorio s PSG-om, te će Nizozemac u prvim danima nove 2013. godine napustiti redove talijanske momčadi

Prema pisanju talijanskih medija transfer nizozemskog nogometaša Wesleyja Sneijdera iz milanskog Intera u pariški PSG gotova je stvar.

Sneijderu (28) je iz uprave kluba rečeno da neće igrati za prvu momčad sve dok ne potpiše novi ugovor, prema kojem bi mu primanja trebala biti osjetno manja. Nizozemac to odbija napraviti i sada je jedino pitanje u kojem će trenutku i prema kojem klubu krenuti Sneijder.

Prema pisanju SportMediaseta, Inter se dogovorio s PSG-om, te će Nizozemac u prvim danima nove 2013. godine napustiti redove talijanske momčadi.

Ukoliko se nešto izjalovi, tu su uvijek ko zapete puške spremni klubovi iz Manchestera (United i City), a navodno je i gradski rival Milan zainteresiran za usluge sjajnog Nizozemca.

Međutim, realno gledano, jedino PSG može bez ikakvih problema podnijeti šest milijuna eura godišnje plaće koliko za svoje usluge traži Sneijder.